Římské svíce

Kategorii římské svíce bychom chtěli začít upozorněním, které se týká bezpečnosti používání. I když se na trhu vyskytují dva druhy římských svící, my je budeme rozdělovat na tenké a tlusté, přičemž upozornění se týká hlavně těch ,,tlustých,,, nikdy nedržte žádné římské svíce v ruce, vždy dbejte bezpečnostních pokynů a připevněte je k trubce, záb...

Kategorii římské svíce bychom chtěli začít upozorněním, které se týká bezpečnosti používání. I když se na trhu vyskytují dva druhy římských svící, my je budeme rozdělovat na tenké a tlusté, přičemž upozornění se týká hlavně těch ,,tlustých,,, nikdy nedržte žádné římské svíce v ruce, vždy dbejte bezpečnostních pokynů a připevněte je k trubce, zábradlí, nebo je zapíchněte do sněhu, přejdete tak zbytečnému riziku úrazu nebo popálení. Jak už jsme zmiňovali výše římské svíce se dělí podle průměru, od těch menších 8mm až po ty 30mm, které jsou srovnatelné s ráží kompaktních ohňostrojů i velikosti jejich efektů.

Na našem eshopu naleznete z logistických důvodů nejmenší balení po 4ks, bohužel není v našich silách balit jednu 65cm svíci společně s ohňostrojem, který váží 5ks a při přepravě svíci vždy zničí. Pokud máte zájem vyzkoušejte mix balení římských svící, které obsahuje různé svíce s různými efekty. Děkujeme za pochopení.

Zobrazit

Římské svíce Počet produktů: 14

na stránku
Zobrazeno 13 – 14 z 14 položek
Zobrazeno 13 – 14 z 14 položek

PŘIDEJ SE K NÁM NA INSTAGRAMU

pyrosr instagram
pyrosr instagram
pyrosr instagram
pyrosr instagram
pyrosr instagram
pyrosr instagram
JAK ODPALOVAT PYROTECHNIKU